Welkom bij Social Friendz! Deze Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) regelen het gebruik van onze website, diensten en platform (gezamenlijk het “Platform”) dat wordt aangeboden door Social Friendz, gevestigd te Paardeweide 5, 4824EH Breda, Nederland (“wij”, “ons”, “onze”). Door gebruik te maken van het Platform stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze Voorwaarden. Lees ze zorgvuldig door voordat u ons Platform gebruikt.

1. Gebruikersovereenkomst

Door gebruik te maken van ons Platform, verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent. Als u jonger bent dan 18 jaar, moet u schriftelijke toestemming hebben van een ouder of voogd om ons Platform te gebruiken.

2. Accountregistratie

Om toegang te krijgen tot bepaalde functies van ons Platform, moet u een account aanmaken. U bent verantwoordelijk voor het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie tijdens het registratieproces en het bijwerken ervan indien nodig. Vul in het hoofdaccount geen persoonlijke gegevens toe zoals BSN-nummer, adresgegevens of IBAN-nummer toe, enkel als hier om gevraagd wordt en hier een reden voor is.

3. Intellectueel Eigendom

Ons Platform en de inhoud ervan, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, video’s, en software, zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag geen enkel deel van ons Platform kopiëren, reproduceren, distribueren of anderszins gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Social Friendz.

4. Content van Gebruikers

U bent als enige verantwoordelijk voor alle inhoud die u op ons Platform plaatst, inclusief teksten, afbeeldingen, video’s, links en tarieven. U garandeert dat u het recht hebt om deze inhoud te plaatsen, dat deze geen inbreuk maakt op de rechten van derden of in strijd is met enige wet of regelgeving en u ermee instemt dat andere gebruikers deze gegevens kunnen inzien. U kunt op elk gewenst moment de geplaatste inhoud permanent verwijderen.

5. Delen van Gegevens

Door het aanmaken van een account en gebruik te maken van ons Platform, gaan influencers akkoord met het delen van gegevens over hun social media kanalen en alles wat toegevoegd wordt aan hun account, met andere gebruikers en geverifieerde bedrijven die samenwerken met Social Friendz voor campagnes of andere doeleinden.

6. Financieel

Kosten van het Platform:

  1. Gratis Gebruik:
    Het gebruik van het platform is kosteloos voor alle geregistreerde gebruikers. Er worden geen abonnementskosten, lidmaatschapskosten of andere vergoedingen in rekening gebracht voor het gebruik van de basisfunctionaliteiten van het platform.
  2. Commissie voor Adverteerders:
    Adverteerders die via ons platform samenwerken met influencers, zijn onderhevig aan een commissie van 10% over de totale waarde van de samenwerking. Deze commissie wordt alleen in rekening gebracht wanneer een transactie succesvol is voltooid en de betaling aan de influencer is verricht.
  3. Commissie voor Influencers:
    Voor influencers die via ons platform samenwerken met adverteerders, wordt een commissie van 15% in rekening gebracht over de totale waarde van de samenwerking. Deze commissie wordt alleen toegepast op transacties die succesvol zijn afgerond en waarbij de influencer betaling heeft ontvangen voor de verleende diensten.

Door gebruik te maken van het platform stemmen alle gebruikers ermee in om de bovengenoemde commissies te accepteren als onderdeel van de voorwaarden voor het gebruik van de diensten van het platform. De commissies kunnen worden gewijzigd met kennisgeving aan gebruikers, en het voortgezette gebruik van het platform na dergelijke wijzigingen impliceert de acceptatie ervan.

7. Beëindiging

Wij behouden ons het recht voor om uw toegang tot ons Platform op elk moment en om welke reden dan ook te beëindigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

8. Wijzigingen in de Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina zijn geplaatst. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates van deze Voorwaarden.

9. Toepasselijk recht

Op deze Voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. In geval van een geschil tussen u en Social Friendz zijn uitsluitend de rechtbanken van Nederland bevoegd.

Contact

Als u vragen heeft over deze Voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@socialfriendz.com.


Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.