Amina

Amina

Hi, ik ben Amina. Oprichtster & eigenaar van I’m Feeling Good. Imfeelinggood.nl bestaat sinds mei 2015. Wekelijks plaats ik hier de mooiste artikelen die met Lifestyle, Beauty of Wonen te maken hebben. Ze hebben een magazine-achtige look & feel. Boordevol positiviteit, een comfy, cozy gevoel & die fijne feelgood vibes. Ik ben een echte huismus en hou van een rustige lifestyle. Ben gek op alles landelijk, boerderijen, weilanden en dieren. Ik probeer ook elke dag te genieten van kleine dingen. Daarom ben ik ook groot fan van slowliving en hygge. In mijn artikelen gebruik ik geen moeilijke woorden. Ook geen veeeel te lange zinnen. Het moet klinken alsof ik gewoon gezellig met een kopje koffie naast je zit, alsof ik je iets aan het vertellen ben. Op die manier zorg ik ervoor dat mijn website toegankelijk is voor zo veel mogelijk mensen. Wanneer ik hoor dat mensen mijn blogs als leuk en gezellig ervaren en ze uitkijken naar een nieuwe, doet me dat zo goed!

Naast het bloggen op I’m Feeling Good schrijf ik ook graag how-to-blogs voor Content Creators én creëer ik heeeeeel graag content voor mijn Instagram en andere social media. Na ieder artikel geschreven te hebben, deel ik die ook vanzelfsprekend door op al mijn socials. Ook mijn socials staan in het teken van de feelgood vibe die we allemaal elke dag eventjes nodig hebben!

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.