CookingQueens

CookingQueens

Wat is mooier dan een hobby delen met iemand die je lief hebt? Wij, José en Mariëlla – moeder en dochter delen onze passie voor koken, bakken en recepten ontwikkeling al een lange tijd.
Wat wij graag koken? Italiaans! Dat is duidelijk. Wij hebben namelijk een Italiaanse man/vader en hierdoor zijn wij goed ingeburgerd in deze keuken. Aangezien wij beide enorm van andere culturen houden en José 30 jaar als Stewardess bij KLM heeft gewerkt, koken wij ook veel internationale gerechten; de zo genaamde ‘Crew Favorites’ van de KLM.
Ook zijn wij erg van het bakken. Vooral Mariëlla kan hele dagen bakken. ‘’Het is een uitdaging om nieuwe technieken onder de knie te krijgen aangezien bakken heel secuur werk is’’
Onze recepten komen allemaal met persoonlijke verhalen en kwalitatief goede en duurzame producten. Hiermee koken we de lekkerste ‘comfort food’ recepten voor jou en je familie!

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.