Ilona Bekkers

Ilona Bekkers

Hallo🙋🏽‍♀️ Mijn naam is Ilona, woonachtig in Nijmegen (Lent) en ben 33 jaar. In het dagelijks leven ben ik veel bezig met genieten en balanceren. Ook probeer ik zo goed mogelijk op voeding te letten. Ik houd van lekker en gezond eten i.c.m af en toe lekker uit eten. Daarnaast reis ik graag om tot rust te komen na een drukke werkweek. Its all about the balance!

Dit doe ik samen met mijn vriendin, in onze nieuwe caravan die we zelf hebben opgeknapt 😍. Ik deel ook regelmatig de leukste reisjes en kampeerplekken!

Met mijn Instagram pagina ilona_fitjourney wil ik mijn volgers meenemen in de reis van fitter, sterker en gezonder worden, maar toch nog van het leven kunnen genieten. Ontspanning is the key for a happy life zeggen ze toch?

Tevens ben ik al een klein tijdje begonnen met bloggen. Op mijn lifestyle blog schrijf ik over dagelijkse zaken die mij in balans houden.

Ik schrijf hier onder andere hoe het is om alles zelf te doen. Klussen, lekkere gezonde recepten, tuin aanpakken etc. Ook ben ik dol op kamperen en alles wat met buiten te maken heeft.

Als micro influencer heb ik misschien niet tienduizenden volgers, maar ik ben dan ook erg kritisch. Ik heb liever 100 volgers die mijn feed volgen en zo dus ook betrokken zijn bij wat ik doe en laat zien in plaats van 10.000 volgers die mijn berichten niet zien omdat ze hen niet interesseren.

Zo nu en dan ben ik op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om samen te werken op barterbasis. Hiervoor selecteer ik alleen de leukste bedrijven, omdat ik hier echt een feeling bij wil hebben. Daarom wil ik jullie eenmalig aanbieden om een samenwerking op barterbasis aan te gaan, met een gesloten portemonnee dus. Dit zorgt niet alleen voor een promotie voor jullie bedrijf, maar tevens zorgt dit er voor dat jullie zichtbaarheid vergroot wordt. Door middel van influencermarketing kunnen we samen namelijk je doelgroep vergroten, een nieuwe doelgroep creëeren, maar het zorgt ook voor meer naamsbekendheid. Uiteraard mag het beeldmateriaal ook gebruikt worden voor jullie eigen kanalen o.v.v. een tag naar mij.

Graag hoor ik of jullie net zo enthousiast zijn als ik, en deze uitdaging met mij aan durven te gaan.

Groetjes,
Ilona

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.