Irene Meerman

Irene Meerman

Noord en Zoet Interieuradvies staat voor een fijne, rustige, duurzame, Scandinavische basis (Noord) met een sausje van persoonlijkheid, iets unieks, een beetje humor en kleur (Zoet).
Ik ben Irene, 48 jaar oud en sinds 2019 fulltime zelfstandig Interieurstylist. Daarnaast ben ik al sinds 2019 blogger en content creator op Instagram en Pinterest. Ik maak mooie productfoto’s op Interieur- en tuingebied voor verschillende bedrijven naast mijn werk als blogger en Interieurstylist. Ik maak gebruik van een camera en maak alles foto’s in hoge kwaliteit.

Daarnaast ben ik ook nog vrouw van een geweldige man, waar ik al meer dan 27 jaar mee samen ben. En mama van twee grote (volwassen) meiden. Ik ben een echt familiemens en vind het dan ook heerlijk samen te genieten van etentjes thuis, bbq-en en op de bank samen een filmpje te kijken.
De naam Noord & Zoet komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is eigenlijk ook een afspiegeling van wie ik ben. Een rustige basis maar met soms hier en daar een gekke spontane actie. Daarnaast zijn de N en de Z de initialen van de namen van mijn prachtige dochters.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.