Kiki Multem

Kiki Multem

Mijn naam is Kiki Multem, één van de kleurrijkste, vrouwelijke reisbloggers van Nederland met een grote liefde voor de oceaan. Mede daarom ben ik 2 jaar geleden naar Bonaire verhuisd ook wel “divers paradise” genoemd.

Kikimultem.com heeft dit jaar de LUXLife Travel & Tourism Award voor “the most engaging travel blogger of the Netherlands 2024” in ontvangst mogen nemen. Naast reisblogger ben ik werkzaam als professioneel fotograaf en reis ik de wereld over met mijn camera, drone en gopro’s om alle prachtige plekjes van de wereld vast te leggen. De inspiratie die ik op doe, deel ik op mijn blog. Ik neem de lezers mee naar de mooiste bestemmingen en meest unieke plekken.

http://www.kikimultem.com is een blog dat vol staat met persoonlijke reisverhalen en tips. Of je nou gaat skiën in de Alpen of een Caribbean getaway aan het plannen bent, hier vind je artikelen vol inspiratie. Met gemiddeld 40.000 bezoekers per maand en ruim 15.500 Instagram volgers is kikimultem.com een inspiratie voor alle mede-reisliefhebbers die op de hoogte willen blijven van de laatste reistrends en de leukste tips op bestemming.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.