Opwegmetmama.nl

Opwegmetmama.nl

Zoals je zelf ook zult merken, kinderen groeien hard. De tijd met kinderen vliegt voorbij. Deze tijd met je kinderen is dierbaar. Daarom vinden wij het belangrijk dat je je tijd zo efficiënt mogelijk moet gebruiken om optimaal te kunnen genieten van de tijd met je kinderen. Om hier een steentje in te kunnen bijdragen, is Opwegmetmama.nl opgericht.

Op onze website en socials delen wij dagjes uit en vakantietips voor gezinnen met kinderen. Hierdoor hoef jij niet zelf het hele internet af te struinen, maar kun je eenvoudig hetgeen eruit filteren wat bij jullie past. Dit scheelt jou een hoop tijd en je komt mogelijk ideeën tegen waar je nog niet eerder aan hebt gedacht.

Wij vinden het fijn om zoveel mogelijk ouders, verzorgers en opa’s en oma’s te kunnen bereiken. Deel daarom gerust onze posts, pagina en website met hen zodat wij met zijn allen optimaal kunnen genieten van onze kinderen

Opwegmetmama.nl is een website welke zich richt op gezinnen met jonge kinderen (0 tot 12 jaar) die graag op pad gaan. Uiteraard behoren grootouders met kleinkinderen ook tot deze doelgroep.

Op onze website en socials kun je daarom onderwerpen verwachten zoals:

Dagjes uit;
Weekendjes weg;
Vakanties;
Stedentrips;
Praktische reistips;
Producten en diensten die met reizen te maken hebben.

Ook hebben wij nog een Facebookpagina met ongeveer 47.000 volgers!

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.