Sheila Drieman

Mijn naam is Sheila Drieman en ik ben een digital nomad die de wereld rondreist. Op mijn social media kanalen deel ik over mijn leven als digital nomad en geef ik een eerlijke kijk op zowel de voor- als nadelen. Daarnaast geef ik waardevolle tips over online strategieën die specifiek gericht zijn op online ondernemers en mede-digital nomads.

Met een sterke focus op storytelling neem ik mijn volgers mee achter de schermen van mijn avonturen. Ik deel bijvoorbeeld over de (online) producten die ik gebruik en waarom die zo handig zijn, over de kosten van reizen en de leukste activiteiten op verschillende bestemmingen.

Met mijn authentieke en betrokken content kan ik jouw merk op een natuurlijke en geloofwaardige manier promoten bij mensen die houden van avontuur, die meer uit het leven willen halen en van efficiëntie houden. Samen kunnen we inspirerende verhalen maken die zowel jouw merk als mijn volgers enthousiast maken.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.