Uncovered Journeys

Uncovered Journeys

Wij zijn Bibi en Henning, aangenaam!

Wij maken sinds april 2023 met passie en vooral veel plezier de leukste Nederlandstalige content op TikTok over disney, pretparken, speelgoed, de hotste hotspots, foodspots, winkels en alles met de hoofdletter F van Fun. Onze “wholesome” content is geschikt voor alle leeftijden.

Positieve aanwezigheid op social media is tegenwoordig een groot deel van de marketingstrategie, ook voor bedrijven in het MKB. Met Bibi’s opleiding als mediaredacteur en Hennings kennis van de leisure branche kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan bedrijven hun social media presence.

Met onze ervaring op TikTok hebben we al samengewerkt met enkele geweldige bedrijven,
waaronder Disney, Squishmallows, Flying Tiger en Mojo. We hebben geleerd hoe we video’s kunnen maken die niet alleen aansluiten bij de interesses van mensen, maar dat het ook boeiend is om naar te blijven kijken. Daar halen wij ook weer energie uit! En laten we eerlik zin, wie houdt er nu niet van om te lachen, zich te laten inspireren en gewoonweg plezier te hebben?

We willen onze kennis en expertise graag met jullie delen. Zo hopen wij ook via jullie videocontent creeren die de kijkers betovert, hen doet glimlachen en hen aanzet om het te delen met anderen.

Wij kijken erg uit naar de mogelijkheden en alvast bedankt voor je tijd!

Met vriendelijke groet,
Bibi & Henning
(Uncovered Journeys 🪄)

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.